Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Tour de Torp

TOUR de TORP 2017
Foreningen vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at vise dit hus frem til Tour de Torp næste år. Skriv en mail til os på 
mail@torpare.dk.

TOUR de TORP 2016
Lørdag den 27. august 2016 afhol­dte Danske Torpare arrangementet Tour de Torp, hvor torpare rundt omkring i Sverige holdt åbent hus og bød andre medlemmer inden for i deres torp. Nogle steder blev man budt på kaffe og kage, andre steder en lille gåtur, en fortælling om husets historie, en smagsprøve på hjemmefremstillet honning, en demonstration af eks­empelvis en hjemmebygget piz­zaovn, fremvisning af renoveringsprojekt  – eller anden form for aktivi­tet. Tanken bag var at komme tætte­re på hinanden torpare og torpare imellem, udveksle erfaringer og styrke fællesskabet. Foreningen vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at vise dit hus frem til Tour de Torp næste år. Skriv en mail til os på mail@torpare.dk.

 

TOUR de TORP PROGRAM 

 

Fortælling om svenske forfædre og rundvisning (Älmhult, Kronobergs län)

Fortælling om mine forfædre, John og Gunnar Börjeson, der var kunstnere i 1800-tallet i Sverige. Rundvisning på ejendommen

Læs mere og tilmeld dig her

 

   

Fremvisning af renovereret hus og lille travetur (TommarydKronobergs län)

Fremvisning af et renoveret hus, en dejlig placering ved perle af en sø og en lille travetur til Tommaryd "City" samt historien bag husets tilblivelse og tidligere ejere. Der bydes på kaffe og kage.

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

Rundvisning i "Rombergshytten" og på vores keramik- og trædrejningsværksted (LidhultKronobergs län)

Beretning om husets historie og vores liv som fastboende og aktive pensionister. Vi byder på kaffe og lidt sødt.

Læs mere og tilmeld dig her

   

Öppet hus och fika – i huset der ligger lige ud til E4’eren (Gräshoma, Kronobergs län)

De fleste vil sikkert undre sig over hvordan man kan bo lige ud til E4’eren. Det kan man fordi det er huset der tæller – jeg byder på fika og viser huset frem!

Læs mere og tilmeld dig her