Markedspladsen

Antal varer i kurv

0 varer

Flyrejse til Julemarked i Stockholm, 3 dage - NU042

Varenr.: NU042

24 ledige pladser

Fredag d. 8 december 2017 og søndag d. 10. december 2017, kl. 08.55 - kl. 16.20, pris 3745 kr.

Når vintermørket lægger sig over nabolandet, prydes gaderne med hyggelig belysning, samtidig med at stearinlysene tændes på de mange, små caféer og restauranter. Den svenske hovedstad har meget at tilbyde dem, der leder efter den klassiske, svenske julestemning.
Julemarkedet på Skansen er for mange et klart must, når det drejer sig om julemarked i Sverige. Her finder man gammeldags juledekorationer, elgskindsvarer og økologisk, svensk ostekage, for bare at nævne nogle af de skønne ting, man kan finde i markedsboderne. Der er dans omkring granerne, juleværkstæder, julegodter ved ilden og masser af andre aktiviteter for både store og små. Stockholms ældste torv, Stortorget i Gamla Stan, er klædt i sit fine juleskrud hele december.


Her finder man det traditionsrige julemarked med en historie, der går mere end hundrede år tilbage i tiden. Mellem middelalderbygninger og brostensgader findes de karakteristiske, røde juleboder, der blandt andet sælger svensk kunsthåndværk og nationale julegodter. Lykkes det ikke at finde alle julegaverne på Stockholms julemarkeder, kan man med sikkerhed strege de sidste linjer ud på julegavelisten på en shoppetur i Östermalm, hvor man finder mærkevarebutikker, gallerier og Östermalmshallens livlige julemarked.

Fredag den 8/12 2017
Kl. 08.55: mødetid i Københavns Lufthavn, terminal 3 ved SAS. Rejselederen fra Egon’s Rejsebureau møder de tilmeldte i lufthavnen.
Kl. 10.55 – 12.05: fly København – Arlanda med SAS, inkl. 23 kg. indtjekket bagage. Bustransport fra Arlanda til hotellet i centrum af Stockholm. Undervejs fortæller rejselederen om Stockholm. Indtjekning på hotellet.
Derefter tid på egen hånd til frokost samt udforskning byen. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd. Mulighed for aftensmad på hotellet - skal bestilles sammen med rejsen
Aftenbuffet kr. 195,-/pers./måltid.
3-retters menu kr. 255,-/pers./måltid

Lørdag den 9/12 2017
Morgenmad på hotellet. Byvandring i Gamla Stan / det centrale Stockholm. Frokost på egen hånd. Om eftermiddagen skal vi opleve Julemarked på Skansen (entré inkl. i rejsen). Beregn ca. 60 svenske kroner til offentlig transport tur/retur. Efter besøget på Skansen er resten af dagen og aftenen på egen hånd. Mulighed for aftensmad på hotellet - skal bestilles sammen med rejsen. - skal bestilles sammen med rejsen
Aftenbuffet kr. 195,-/pers./måltid.
3-retters menu kr. 255,-/pers./måltid

Søndag den 10/12 2017
Morgenmad på hotellet. Formiddagen er på egen hånd til de sidste oplevelser i Stockholm. Bustransport fra hotellet til Arlanda. Mødetid i lufthavnen kl. 13.10 og flyafgang kl. 15.10 med SAS direkte til København med hjemkomst kl. 16.20 efter en hyggelig weekend i Stockholm.
Ekstra deltager: Ledsager, 3745 kr.

Tilmeldingsfrist: d. 2. oktober 2017.

Pris: 3745 kr.

Tilmeld